تبلیغات
www.ms65.ir - طرز تهیه ی آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز)
» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :

محل تبلیغ شما



آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز)

                                                            

آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز)

        




مواد لازم برای خمیر

تخم مرغ      1 عدد

نمک            نصف قاشق چای خوری

آب              یک دوم پیمانه

آرد             3 پیمانه

 

مواد لازم برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی)

گوشت چرخ کرده        200 گرم

پیاز رنده شده             1 عدد

زرد چوبه                    مقداری

نمک و فلفل             به‏ میزان لازم

 

مواد لازم برای آش

رب‏ گوجه‏ فرنگی        2 قاشق‏ غذاخوری

کره                         50 گرم

آب                          4 لیوان

نخود                       1 پیمانه

جعفری و گشنیز    برای تزیین

نعنا خشک            1 قاشق‏ غذاخوری

سرکه                   یک چهارم پیمانه

پیاز نگینی            1 عدد


برای دیدن بقیه ی مطلب روی ادامه ی مطلب کلیک کنید

مراحل تهیه آش گوشواره

طرز تهیه:

طرزتهیه خمیر:

تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏ کم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.

 

طرز تهیه مواد میانی:

گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه‏هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می ‏توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد.

 

طرز تهیه گوشواره:

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلی‏متر باز کنید. با چاقو مربع‏های 2 در 2 سانتی‏ ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.

 

طرز تهیه آش گوشواره:

رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم روی آنرا با جعفری تزیین می ‏کنیم. (مدت پخت نیم ساعت)

انرژی کل: 2500 کیلو کالری


منبع: http://www.tebyan.net


:: مرتبط با: آشپزی , غذاهای محلی , مطالب آموزشی ,
ن : محمد صادقی
ت : یکشنبه 28 خرداد 1391
 


Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت







مترجم سایت

ابتدا نیت كنید

سپس برای شادی روح حضرت حافظ یك صلوات بفرستید

.::.حالا كلید فال را فشار دهید.::.

برای گرفتن فال خود اینجا را كلیك كنید
دریافت کد فال حافظ برای وبلاگ